Lida Logo
Kunming Dali
 
Güniçi Teslimat
 
Yeni Jenerasyon Lida

Lida Mucize Zayıflama Kapsülü

Lida nedir ?
Lida zayıflama hapı ?
Lida bilgilendirme ?
İçeriği nelerden oluşur ?
Kim üretir ?
Nasıl kullanılır ?
Kimler kullanamaz ?
Nasıl bir etki gösterir ?
Yan etkisi varmı ?
Orjinal olduğunu nasıl anlarım ?
Bırakınca tekrar kilo alırmıyım ?
Burada yazabilirmiyim ?
 
Arı Poleni Ekstresi -Yeni- !
Lidagel Yosun Jeli -Yeni- !
Lida Meizi Zayıflama Çayı -Yeni- !
B12 + Folic Acid Vitamin Desteği -Yeni- !
Chitosan Mineral Desteği -Yeni- !
 
Dev Lida kutusu !
 
Tamamen Garantili Orjinal Lida Satışı
Etiketler !

Diyetler Fitobesinler Zayıflamaya yardımcı Bitkisel kapsül L Karnitin Yeni Jenerasyon Damar kireçlenmesi Sodyum klorür Zayıflayan damar yüzeyleri Lida yosun tableti Otoimmün Beslenme yetersizliği Hayvansal besinler Kilo problemi Zayıf ve sağlıklı Düzenli egzersiz Gen polimorfizi Kilo almaya eğilim Kardiyo egzersizleri Yağ yakmaya yardımcı Hareketi sağlamak Gerekli olan vitaminler İlacın etkisi Psikolojik sorun İçine kapanık Metabolizma farklıdır Şeker Hastaları Dengesiz Bir Kilo Yürüyüş Yapacak Zaman Enerji İhtiyacı 

Orjinal Lida Birliği
Giriş Lida Forum İletişim Sipariş
Yazılar >

 

Yağların Hangi Değişik Tipleri Vardır ?

Doymuş yağ ve doymamış yağ terimleri birçok Lida kullanıcısı için az çok tanıdıktır. Peki, bunlar gerçekte ne anlama gelir? Bütün yağlar benzer bir kimyasal yapı gösterir: bir karbon atomları zinciri ve onlara bağlı hidrojen atomları. Farklı olan, karbon zincirinin uzunluğu ve biçimi, bir de hidrojen atomlarının sayısıdır. Bu ufacık yapısal farklılık, vücudun bunlara göstereceği tepkide çok büyük bir farklılık yaratır. Doymuş yağların zayıflama ve genel sağlık düzeninde sıkıntılar yaratabilmesi sebebiyle Lida döneminde tüketimleri tavsiye edilmemektedir.

Burada doymuş sözcüğü, yağdaki hidrojen atomlarının sayısıyla ilintilidir. Bu yağı oluşturan karbon atomları zinciri, tutabildiği kadar çok hidrojen atomunu tutarak doymuş hale gelir. Doymuş yağlar sağlıksızdır. Bu yüzden Lida ile birlikte tüketilmesinden kaçınılmalıdır. Bu yağlar daha az hidrojen atomu içerir ve sağlıklıdır. Doymamış yağların iki farklı türü vardır: çoklu doymamış ve tekli doymamış. Çoklu doymamış yağlar, örneğin omega-3 ve omega-6, hidrojene doymamış dört ya da daha çok karbon içerir. Tekli doymamış yağlarda ise hidrojene doymamış sadece bir çift karbon molekülü vardır.

Çoğu kişide kolesterolün yüzde 60-70' i ldl parçacıkları içinde taşınır. ldl parçacıkları, kolesterolü vücudun belli bir zamanda ona ihtiyaç duyacak parçalarına götüren feribotlar gibi çakşır. Ne yazık ki, kan dolaşımınızda çok fazla ldl varsa, bunlar kolesterolü damarlara bırakır, bu da tıkanmaya neden olabilir ve Lida ile ldl birbirine çok zıt kavramlardır. Bırakın zayıflamayı kalp krizi riski dahi vardır. Halk arasında ldlye kötü kolesterol denmesinin nedeni budur. Neyse ki, kan dolaşımınızdaki ldl miktarı yiyeceklerle aldığınız doymuş yağ ve kolesterol miktarına bağlıdır. Burada Lida' nın ne kadar önemli bir takviye olduğunu anlıyoruz. Yeme düzenine kısıtlama getirmesi sizi zayıflatırken aynı zamanda ldl' lerden de koruyor. Dolayısıyla çoğu kişi yağı azaltılmış bir diyet uygulayarak ldl sini düşürebilmektedir. Aç karnına bir kolesterol tahlili yaptırırsanız doktorunuz ldl düzeyinizi ölçebilecektir.
Yönetici | 02 Aralık 2009, Çarşamba 14:18:18
Etiketler : Lida Kullanıcıları  Lida Dönemi  Tekli Doymamış Yağlar  Ldl Kollesterol  


Lida Mucizevi Yosun Kapsülü | Lida Zayıflama Hapı www.lida.gen.tr - © 2006 - 2009 Tüm Hakları Saklıdır. Rss