Lida Logo
Kunming Dali
 
Güniçi Teslimat
 
Yeni Jenerasyon Lida

Lida Mucize Zayıflama Kapsülü

Lida nedir ?
Lida zayıflama hapı ?
Lida bilgilendirme ?
İçeriği nelerden oluşur ?
Kim üretir ?
Nasıl kullanılır ?
Kimler kullanamaz ?
Nasıl bir etki gösterir ?
Yan etkisi varmı ?
Orjinal olduğunu nasıl anlarım ?
Bırakınca tekrar kilo alırmıyım ?
Burada yazabilirmiyim ?
 
Arı Poleni Ekstresi -Yeni- !
Lidagel Yosun Jeli -Yeni- !
Lida Meizi Zayıflama Çayı -Yeni- !
B12 + Folic Acid Vitamin Desteği -Yeni- !
Chitosan Mineral Desteği -Yeni- !
 
Dev Lida kutusu !
 
Tamamen Garantili Orjinal Lida Satışı
Etiketler !

Diyetler Fitobesinler Zayıflamaya yardımcı Bitkisel kapsül L Karnitin Yeni Jenerasyon Damar kireçlenmesi Sodyum klorür Zayıflayan damar yüzeyleri Lida yosun tableti Otoimmün Beslenme yetersizliği Hayvansal besinler Kilo problemi Zayıf ve sağlıklı Düzenli egzersiz Gen polimorfizi Kilo almaya eğilim Kardiyo egzersizleri Yağ yakmaya yardımcı Hareketi sağlamak Gerekli olan vitaminler İlacın etkisi Psikolojik sorun İçine kapanık Metabolizma farklıdır Şeker Hastaları Dengesiz Bir Kilo Yürüyüş Yapacak Zaman Enerji İhtiyacı 

Orjinal Lida Birliği
Giriş Lida Forum İletişim Sipariş
Yazılar >

 

Karbonhidratlar ve Lida ile İlişkisi

Yüzyıllar boyunca insanın temel besini tahıl, yani karbonhidratlar olmuştur. Bunlar genellikle nişastası ve şekeri bol maddelerdir. Maliyeti düşük olduğundan, bir ailenin ya da ulusun geliri azalınca karbonhidrat sarfiyatının arttığı görülmüştür. Saklanması kolaydır, uzun zaman bozulmadan saklanabilir. Bedenin yakıtını sağlayan iyi bir enerji kaynağıdır; özellikle soğuk havalarda ve kış günlerinde. Karbonhidratlar birçok sebze ve meyvede bulunur. Uygun olanları Lida.gen.tr ekibimiz tarafından ürün ile birlikte tavsiye edilmektedir. Tahıldan karbonhidrat gereksinimini sağlayamayanlar sebze ve meyvelerden yararlanabilirler. Yağlı ve köklü bitkilerde, kabuklu sebzelerde, meyvelerde karbonhidrat bulunur. Patates, muz, hurma, incir, süt ve balda ise karbonhidrat miktarı düşüktür.

Son birkaç yıldan beri tıp insanları hayvansal yağlar hakkında uyarmaktadır. Hayvansal yağ kandaki kolesterol ile birleşince kanın akıcılığını kalınlaştırdığı gibi, kalp hastalıklarına da yol açar. Bu tür yağlar yaşlı ve hareketsiz insanlar için uygun değildir, En yağsız biftekte bile % 30 hayvansal yağ vardır. Donuk hayvansal yağlar insanın kanını kirlettiği gibi, sindirimi de zordur. Oysa bitkisel yağların sindirimi kolaydır; Bu yüzden Lida kapsül ile birlikte önerilen bir üründür. Mısır özü yağı, ayçiçeği yağı, zeytinyağı gibi. Miktar insana göre değişir. Beslenme uzmanlarına göre, günde 2 çorba kaşığı zeytinyağı insan sağlığı için yeterlidir. Beden ısısında zor eriyen donuk yağlar ise damar sertliğine neden olur. Akıcı yağları ve bunların rafine edilmemiş olanlarını yeğ tutmalı. Rafine edilmiş yağ birçok mineralden ve vitaminden yoksundur.

Öbür bitkisel yağlar: Ceviz, fındık, yerfıstığı, badem, susam yağı (tahin) ve benzerleri her ne kadar mutfakta yemek pişirmekte kullanılmazsa da, vitamin ve mineral açısından zengin olduklarından zaman zaman yenmelidir.
Mineraller meyvelerden çok sebzelerde bulunur. Sebzeler kanı alkaliye dönüştürür. Bunlarda asit bulunmaz. Meyveler ise asitlidir. İyi ve faydalı olan asitler Lida hapı ile kesin ve net olarak kombine kullanıma açıktır. Narenciye hem asittir, hem de asidi alkaliye dönüştürecek özelliği vardır. Tüm minerallerin ve vitaminlerin yapay gübre görmemiş bir toprakta yetişmiş olmaları ve pişmeden ötürü doğal Özelliklerini yitirmemeleri gerekir.
Yönetici | 07 Mayıs 2010, Cuma 21:59:47
Etiketler : Lida.gen.tr  Meyve ve Sebzeler  Beslenme Uzmanları  Lida Hapı  Hayvansal Yağlar  


Lida Mucizevi Yosun Kapsülü | Lida Zayıflama Hapı www.lida.gen.tr - © 2006 - 2009 Tüm Hakları Saklıdır. Rss