|
|||||||
| Sürümler Lida Sürümleri hakkında gerekli bilgiler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Lida Kapsül ürününün Türkiye' de bulunan 2 sürümü hakkında önemli açıklama;
Lida Kapsül ürününün 2 çeşidi bulunmaktadır. 1. Çin Orjini 2. Farmalife ithalat izinli ürün Çin Orjini olarak bahsedilen ürünün üzerinde Gazete okuyan çıplak bayan figürü bulunmaktadır. Ayrıyeten bu ürünün üzerinde özel bir baskı tekniği ile çok yüksek çözünürlükte olmasına rağmen içerisinde çok küçük harflerin bulunduğu aslan figürlü hologram bulunmaktadır. Aslan figürünün hemen altındaki kuşakta çok dikkatli bakıldığında ancak okunabilecek " KMDL " yazısı ve hemen onun alındaki bir diğer kuşakta ancak ve ancak bir mikroskop yardımıyla görülebilecek " TRUSTSEAL " ibaresi bulunmaktadır. Farmalife ithalat izinli üründe ise kutunun mat yanağında " Farmalife " şirketinin logosu bulunur. Kutu üzerinde ise kelebek figürü bulunmaktadır. Bu her iki ürün de orjinaldir. Kutu görselleri aşağıda gösterilmiştir. Büyük boyutta görmek için resme tıklayınız... |
|
|||
|
iki ürün arasındaki fark nedir pekii?
ben daha önceden çin malını kullandım ve çok iyi sonuçta elde ettim basında çıkan haberler ve arkasından toplatılmasıyla tekrar piyasaya sürülmeyecek diye düşünmüştüm nasıl olduda üretime tekrar izin veridi? |
|
|||
|
Aralarındaki fark ithalat farkının olmasıdır. Farmalife firmasının ithal ettiği ürün ithalat izinlidir. Diğer Çin Orjini diye tabir edilen ürün ise doğrudan ithal üründür.
Üretimi üretici firmanın kontrolündedir. Türkiye'ye ithal edilirken bize özel olarak kutu kelebek figürü olarak değiştirilmektedir... |
|
|||
|
Tek başına kullandığınız takdirde B12 Vitamini metobolizmaya enerji verecektir. Zaten Lida ile kombine kullanılmasındaki amaç vücutta oluşabilecek yan etkileri en aza indirgemektir. Bir bakıma belki kilo verdirimi yavaşlayabilir ama bu kilo verilmeyeceği anlamına gelmemektedir. Sadece metobolizması zayıf kullanıcılara takviye amaçlı kullanılmaktadır... B12 Vitaminide tamamen doğaldır...
|
|
|||
|
Lida Kullananlar hep şunu tavsiye ediyorlar. "Bolca su için ve yemek yemeği unutabilirsiniz. O yusden mutlaka yemek yiyin." Günlük yaşantınızı olduğu gibi devam ettirin. Bir de diyet yapmayı kesinlikle tavsiye etmiyorlar. En güzel tarafı da bu sanırım : )
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|