Anasayfaya dönmek için tıklayınız! İletişim formuna ulaşmak için tıklayınız! Sipariş sayfasına ulaşmak için tıklayınız! Forum anasayfasına dönmek için tıklayınız!

Geri git   Lida Forum - www.lida.gen.tr > Lida Ürünleri > Lida DaiDaiHua Kapsül > Sorular ve Cevaplar

Sorular ve Cevaplar Lida DaiDaiHua Kapsül hakkında tüm sorularınızı bu bölüm altında yeni konu açarak sorabilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-22-2008, 10:38 AM
Administrator

Alıntı:
artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm ben şubat ta 1 kutu lida bitirdim 6 kilo verdim 1 ay bıraktım yanetki oluştuğu için 1 aydır tekrar kullanmaya başladım ilk kutuda 78 den 73 e düştüm boyum 1.72 şuan 72 kiloyum bki 24 oldu ben 1 kutu daha kullanıp dengeleme dozuna mı geçeceğim yoksa dengelem dozunu hemen mi kullanmam gerekiyor
[FONT="Trebuchet MS"]Lida Yosun Kapsülünü 1 yıl içerisinde 4 + 1 kür şeklinde kullanımını yapabilirsiniz . 4 Kutu ideal kilonuza kavuşana kadar , + 1 kutuyu ise sabitleyici kür olarak kullanımını yapabilirsiniz .[/FONT]
  #2 (permalink)  
Alt 04-28-2008, 10:50 AM
Administrator

Alıntı:
sibelist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb ben 4 ay önce 1 kutu lida aldım 15 gün kullandım 6 kilo verdim daha sonra kalp çarpıntılarım arttığı için ilacı kestim diğer 15 adeti 2 hafta sonra birdaha kullandım ama tek 15 gün gün boyunca tek bir kilo sebebi ne olabilir ?Tekrar almayı düşünüyorum acaba yine aynı sorunla karşılaşabilirmiyim ? Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER
[FONT="Trebuchet MS"]15 günlük kür içerisinde 6 kilo kaybınız oluşmuş , oldukça başarılı bir sonuç tebrik ederiz . Düzenli kullanımını yaptığınız zaman kilo veriminiz gerçekleşecektir.[/FONT]
  #3 (permalink)  
Alt 10-12-2008, 06:54 PM
Guest

75 kiloyum.165 cm boyundayım.lida kullanmak istiyorum.fakat yan etkisi olur diye korkuyorum.güvenerek alabileceğim adres ve bilgi istiyorum.
  #4 (permalink)  
Alt 11-03-2008, 01:06 PM
Administrator

Alıntı:
serpil yavuz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
75 kiloyum.165 cm boyundayım.lida kullanmak istiyorum.fakat yan etkisi olur diye korkuyorum.güvenerek alabileceğim adres ve bilgi istiyorum.
Lida Yosun Kapsülü Tarım ve Köyİşleri Bakanlığı tarafından onaylıdır. Sağlık açısından herhangi bir sorunla karşılamanız söz konusu değildir. Lida.Gen.Tr üzerinden ürünümüzün orjinalliğine istinaden ücret iade garantisi sunmaktayız.

Seçenekler
Stil