Siz kullanıcılarımızdan gelen sorularınız ve cevaplarımız ;
Alıntı:
Yaklaşık 2 haftadır lida kullanıyorum. 2 hafta içerisinde 1 kez hapı bırakmak zorunda kaldım. nedeni çarpıntı ve kalp ritm bozukluğu..
sanki kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyorum. hiçbir kalp yada tansiyon rahatsızlığım yok. 7 günün sonunda çok artınca çarpıntım 2 gün ara verdim. sonrasında yeniden başladım. ve 5. günde aynı belirtiler tekrar başladı. oldukça rahatsız edici bir çarpıntı ve nabzım oldukça fazla... hapın çok şiddetli etkisini gördüm. bu açıdan memnunum ama sanki bir kalp hastasıymışım gibi yaşamak çok sıkıntı verici. kahve-çay olsun yada yediklerimede son derece dikkat ettiğimi de belirtmek isterim beni bu sıkıntılarım açısından rahatlatırsanız ve önerebileceğiniz bir şeyler olursa çok sevinirim. çünkü hapı bırakmak istemiyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
|
Lida Yosun Kapsülü kandaki yağ oranını azalttığı ve bu nedenle kan dolaşımını hızlandırdığı bilinen bir durumdur. Yunnan ve kafein ihtiva eden Guarana bitkilerinin belirgin özellikleridir. Bazı kullanıcılarda Lida Yosun Kapsülü kullanımına başladıkları ilk 10 günlük dönemde kalp ritminde artış gözlemlenmiştir. Kalp, damar rahatsızlığınız ve kontrolsüz hipertansiyon şikayetiniz bulunmuyor ise önem arzeden yada zararlı bir yanetki değildir. Bu ritm artışları kullanım talimatına uyulmadığı durumlarda da baş göstermektedir. Lütfen kahvaltı düzeninizi kontrol ediniz. Lida Yosun Kapsülü kullanan kişilerin sabah kahvaltısında kısıtlayıcı davranmamaları gerekmektedir. Kahvaltınız doyurucu olmalıdır. Ekstra rejim / diyet ise kesinlikle önerilmemektedir.
Tavsiyemiz;
- Ürünün kulanımına 3 gün süresinde ara veriniz.
- 3. günün sonunda Sabah kahvaltısından 30 dakika önce bol su ile 1 kapsül alınız ve kahvaltınızı doyurucu bir biçimde yapınız.
- Gün içerisinde bol su tüketmeye özen gösteriniz. (asgari 2 LT.)
- Şikayetinizin devam etmesi durumunda takviyenin kullanımına süresiz ara veriniz.
Alıntı:
|
Lida yı sabah uyanıp içtikten sonra tekrar yatıp uyumamda bir sakınca varmı ?
|
Tekrar uyumanızda herhangi bir sakınca yoktur.
Tabii ki mutlaka kahvaltınızı yaptıktan sonra...
Unutmayınız; Lida kapsülünü aldıktan 20 - 30 dakika sonra mutlaka kahvaltı yapmalısınız.
Alıntı:
Kilo verme durunca ne yapmalı?
Merhabalar,
İkinci kutuyu kullanmaktayım. İlk kutu bittiğinde 8 kilo vermiştim ama devamı gelmedi. Yine de kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca, ikinci kutuda iştahım arttı; kendimi frenlemeye çalışıyorum. Kilo vermeye devam etmem için ne yapmalıyım? Bir süre ara mı vermek gerekir yoksa sürekli kullanmaya devam mı etmeliyim?
Beni en kısa sürede yanıtlamanızı temenni ediyorum.
|
Lütfen ürünü düzenli olarak kullanmaya devam ediniz. Zaten geçerli bir kilo değerinde zayıflamış durumdasınız. Ürünün etkileri bu evreden sonra yavaşlayabilir. Fakat şüphesiz devam edecektir. 2. kutu bitiminde 10 günlük bir ara verebilirsiniz...
Alıntı:
kolestrol
Öncelikli olarak böyle bir hizmetle bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Ben 1 haftadır düzenli bir lida kullanıcısıyım ve memnuniyetimden dolayı annem de kullanmaya başladı.Kendisinin kolestrolü biraz yüksek.Ve 1 yıl önce safra kesesini aldırdı.Bu durumlar karşısında lidanın kullanılması ile ilgili bir problem olabilirmi?
|
Kollesterol Lida kullanımına engel teşkil etmemekle beraber lütfen safra problemi için doktorunuza başvurunuz.