Anasayfaya dönmek için tıklayınız! İletişim formuna ulaşmak için tıklayınız! Sipariş sayfasına ulaşmak için tıklayınız! Forum anasayfasına dönmek için tıklayınız!

Geri git   Lida Forum - www.lida.gen.tr > Lida Ürünleri > Lida DaiDaiHua Kapsül > Sorular ve Cevaplar

Sorular ve Cevaplar Lida DaiDaiHua Kapsül hakkında tüm sorularınızı bu bölüm altında yeni konu açarak sorabilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-04-2008, 01:48 PM
Administrator

Question Sorular Ve Cevaplar

Siz kullanıcılarımızdan gelen sorularınız ve cevaplarımız ;

Alıntı:

Yaklaşık 2 haftadır lida kullanıyorum. 2 hafta içerisinde 1 kez hapı bırakmak zorunda kaldım. nedeni çarpıntı ve kalp ritm bozukluğu..
sanki kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyorum. hiçbir kalp yada tansiyon rahatsızlığım yok. 7 günün sonunda çok artınca çarpıntım 2 gün ara verdim. sonrasında yeniden başladım. ve 5. günde aynı belirtiler tekrar başladı. oldukça rahatsız edici bir çarpıntı ve nabzım oldukça fazla... hapın çok şiddetli etkisini gördüm. bu açıdan memnunum ama sanki bir kalp hastasıymışım gibi yaşamak çok sıkıntı verici. kahve-çay olsun yada yediklerimede son derece dikkat ettiğimi de belirtmek isterim beni bu sıkıntılarım açısından rahatlatırsanız ve önerebileceğiniz bir şeyler olursa çok sevinirim. çünkü hapı bırakmak istemiyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Lida Yosun Kapsülü kandaki yağ oranını azalttığı ve bu nedenle kan dolaşımını hızlandırdığı bilinen bir durumdur. Yunnan ve kafein ihtiva eden Guarana bitkilerinin belirgin özellikleridir. Bazı kullanıcılarda Lida Yosun Kapsülü kullanımına başladıkları ilk 10 günlük dönemde kalp ritminde artış gözlemlenmiştir. Kalp, damar rahatsızlığınız ve kontrolsüz hipertansiyon şikayetiniz bulunmuyor ise önem arzeden yada zararlı bir yanetki değildir. Bu ritm artışları kullanım talimatına uyulmadığı durumlarda da baş göstermektedir. Lütfen kahvaltı düzeninizi kontrol ediniz. Lida Yosun Kapsülü kullanan kişilerin sabah kahvaltısında kısıtlayıcı davranmamaları gerekmektedir. Kahvaltınız doyurucu olmalıdır. Ekstra rejim / diyet ise kesinlikle önerilmemektedir.

Tavsiyemiz;

- Ürünün kulanımına 3 gün süresinde ara veriniz.

- 3. günün sonunda Sabah kahvaltısından 30 dakika önce bol su ile 1 kapsül alınız ve kahvaltınızı doyurucu bir biçimde yapınız.

- Gün içerisinde bol su tüketmeye özen gösteriniz. (asgari 2 LT.)

- Şikayetinizin devam etmesi durumunda takviyenin kullanımına süresiz ara veriniz.

Alıntı:
Lida yı sabah uyanıp içtikten sonra tekrar yatıp uyumamda bir sakınca varmı ?
Tekrar uyumanızda herhangi bir sakınca yoktur.

Tabii ki mutlaka kahvaltınızı yaptıktan sonra...

Unutmayınız; Lida kapsülünü aldıktan 20 - 30 dakika sonra mutlaka kahvaltı yapmalısınız.

Alıntı:
Kilo verme durunca ne yapmalı?
Merhabalar,

İkinci kutuyu kullanmaktayım. İlk kutu bittiğinde 8 kilo vermiştim ama devamı gelmedi. Yine de kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca, ikinci kutuda iştahım arttı; kendimi frenlemeye çalışıyorum. Kilo vermeye devam etmem için ne yapmalıyım? Bir süre ara mı vermek gerekir yoksa sürekli kullanmaya devam mı etmeliyim?

Beni en kısa sürede yanıtlamanızı temenni ediyorum.
Lütfen ürünü düzenli olarak kullanmaya devam ediniz. Zaten geçerli bir kilo değerinde zayıflamış durumdasınız. Ürünün etkileri bu evreden sonra yavaşlayabilir. Fakat şüphesiz devam edecektir. 2. kutu bitiminde 10 günlük bir ara verebilirsiniz...

Alıntı:
kolestrol
Öncelikli olarak böyle bir hizmetle bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Ben 1 haftadır düzenli bir lida kullanıcısıyım ve memnuniyetimden dolayı annem de kullanmaya başladı.Kendisinin kolestrolü biraz yüksek.Ve 1 yıl önce safra kesesini aldırdı.Bu durumlar karşısında lidanın kullanılması ile ilgili bir problem olabilirmi?
Kollesterol Lida kullanımına engel teşkil etmemekle beraber lütfen safra problemi için doktorunuza başvurunuz.
  #2 (permalink)  
Alt 04-04-2008, 01:51 PM
Administrator

Alıntı:
guatr sorunsalı
benim hipertroidi hastalığım vardı ve 2 yıl önce ameliyat oldum. bu nedenle düzenli olarak sentetik troid hormonunu kullanıyorum. ilacı sabahları açken alıyorum. acaba bu durum lida kullanmama engel mi? kullandığım ilacın hiç bir yan etkisi bulunmamakta. zaten normal olarak insanların vücudunda salgılanan bir hormonun sentetik eşdeğeri. troid bezlerim olmadığı için ben yapay olarak kullanmak zorundayım. ayrıca son yaptırdığım tahlillere göre TSH ve FT3 değerlerim normal sınırda FT4 ise çok az yüksek. bu konu ile ilgili bilgileri olan arkadaşlardan ve yöneticiden bilgi almak istiyorum
Levotiroksin gibi tiroid ilaçları ile Lida Yosun Kapsülü kombine bir biçimde kullanılabilir. Fakat daha önce de açıkladığımız gibi unutmamalı ki Lida ve ilaçlarınızın alımı arasında zaman farkı olmalıdır. Hormon desteğiniz ile Lida kullanımınız arasında 45 dak. - 1 saat kadar bir ara bırakınız.

Alıntı:
Lida ile kullanilan ilaçlar
Ben yaklasık 20 gundur Lida kullanıyorum ve ilk haftada tam 5 kilo verdim. Sonrasında bir süre kilom sabitlendi ama gectiğimiz gunlerde 1 kilo daha verdiğimi gördüm. Kilo haricinde vücudumun toparlanması daha da heveslendirici, ve yan etkilerini pek hissetmedim sadece arada basım agrıyor ve donuyor ama cok da ciddi degil. Takip ettigim kadari ile kahvaltıyı iyi yaptıgım zamanlar yan etkilerini hissetmiyorum ayrıca bol su içmenin de faydası olduguna inanıyorum. Yeni başlayanlara sabırlı olmalarını tavsiye ederim çunkuı her metabolizmada farklı süreler gerektigine sahidim. Beraber kullanmaya basladıgım bir arkadasımın henuz tartıda sadece 2 kilo vermesine ragmen vücudunun sıkılastıgını gözlemledik. Bu arada kendisi dogum kontrol hapı (Yasmin) kullanıyor, Lida'nin d. kontrol ilacı ile alındıgında (aynı gun icerisinde ama Lida sabah, d. kontrol hapı aksam) etkisinin azaldıgını dusunuyoruz. Bu konuda bizi bilgilendirebilecek birileri varsa lutfen cevabınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Daha önce de Yasmin ile kombine olarak Lida kullanan kullanıcıların görüşlerini dinledik. Yasmin' in Lida' nın etkisini azaltması durumu sözkonusu olmamalı. Arkadaşınızın az kilo vermiş olmasının sebebi metabolizmal hareketlerinin yavaş olması olabilir.

Hormon kontrolünde Diane kullanan kullanıcılar dahi düzenli kullanım ile zayıflayabiliyorlar. Bu kapsamda biraz daha sabır ve sebat diliyoruz.

Alıntı:
TOK KARNINA İÇTİM ETKİLİ OLURMU..
lidaya bugun başladım sabah kahvaltıdan önce içmeyi unuttum kahvaltıdan sonra içtim birşey olurmu
Kahvaltıdan sonra alınması ürünün emilimini engelleyeceğinden etkisini azaltacaktır.
  #3 (permalink)  
Alt 04-04-2008, 01:52 PM
Administrator

Alıntı:
hemeroid sorunum var
benim basur sorunum var lidadan sonra dahada sorun oldu lidanın etkisi olabilirmi bırakmayı düşünüyorum geçmedi günlerdir bayağı rahatsız ediyor beni.krem vs.işe yaramıyor
Lida Yosun Kapsülü, kimi (Özellikle Bay) kullanıcılarda bağırsak tembelliği şikayeti yaratabilmektedir. Buda doğal olarak hemeroid' i tetiklemektedir.

Bağırsak Tembelliğini gideren ve aynı zamanda zayıflamanıza yardımcı / destekçi olabilecek bitkisel form çaylarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Böyle bir karar almanız durumunda size "Doğadan Form" çayını öneririm. Yaseminli, Limonlu ve Yeşil Çaylı çeşitleri bulunmakta. Tercih ettiğiniz sürümü rahatlıkla hemen hemen her aktar ve süpermarkette bulabilirsiniz.
Alıntı:
Mümkün mü ?

Ben lida kullanmaya bugün başladım yaşım22 boyum 173 acaba bir ay boyunca lida kullansam sıkı bi diyetle ve bol sporla bir ayda 12-15kilo vermem mümkün olurmu ? yaklaşık olarak yani... 1ay snr düğünüm var ve aldıgım kiloları hemen vermem önceden aldıgım gelinliğime sığmam gerek
Lida Yosun Kapsülü' nün etkisi cinsiyete göre değil, metabolizmanın çalışma hızına orantılı olarak değişir. Bir hipotiroidi yada guatr hastasının 1 ayda verdiği kilo ile sağlıklı bir insanınki bir olmayacağı gibi, 4 Kg. fazlası olan bir kullanıcı ile 15 Kg. fazlası olan bir kullanıcının da 1 aylık neticesi aynı olmayacaktır.
Alıntı:
çok kararsızım
Merhaba ürününüzü kullanıp kullanmamakta çok kararsızım.Yakın çevremde kullananlar oldu.Kısacası beni korkutan allerjik bir bünyem var.Kabuklu yemişlere karşı allerjisi olanları uyarmışsınız.Benimde kabuklu fındık ve cevize karşı allerjim var.Banada bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi çalışmalar.
Kabuklu bitki, meyve ve yemişlere alerjiniz bulunuyor ise Lida' nın ihtiva ettiği Cyomopalis ekstresi bünyenizde alerjik reaksiyon yaratabilir.

Kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.
Alıntı:
yas problem mi
daha oncede bahsettigim gibi ben kullaniyorum.annem 51 yasinda 150 boyunda ve 120 kilo.herhangi bir saglik problemi yok.kilo disinda.bu hapi annemin kullanmasinin bir sakincasi var mi ?tesekkurler.
60 yaşın altında ve 19 yaşın üzerinde her sağlıklı insan Lida Yosun Kapsülü' nü kullanabilir.
  #4 (permalink)  
Alt 04-04-2008, 01:53 PM
Administrator

Alıntı:
dogum kontürol hapıyla kullanılırmı
selam arkadaşlar ben lidayla bugün 3 çü günüm ve 1 kilo verdim mutluyum.hiçbir yan etki görmedim agız kurulugu hariç.ben dogum kontürolü hapı kulanıyorum lidayla kullanmamda bi sakınca olurmu beni aydınlatırsanız sevinirim selamlar.
Doğum kontrol haplarının Lida Yosun Kapsülü' nün zayıflatıcı etkisini az da olsa düşürdüğü bilinen bir durum fakat çok büyük bir yavaşlama sözkonusu değil. Endişelenmenize gerek yok. Lütfen düzenli olarak kullanmaya devam ediniz.
Alıntı:
Altmış yaş üstü kullanım
Annem yetmiş yaşında ama çok dinç birisidir.Lida kullanmaya da pek hevesli.Bu yaşta kullanmanın sakıncaları nelerdir?
Lida kan dolaşımını hızlandırıcı özelliğe sahip bir ürün olduğundan özellikle Tiroid' ler başta olmak üzere metabolizmanın çalışmasını da hızlandırmaktadır.

Vücut fonksiyonlarının dingin bir şekilde seyretmesinin gerekliliği bahsedilen yaşta kişiler için olmazsa olmaz şarttır.

Bu sebepten ötürü 60 yaş ve üstü kişilerin kullanımında sakınca görülmüştür.

Ters bir durum oluşmasına izin vermeyiniz.
Alıntı:
LİDA OBEZİTE HASTALARINA DA ETKİ EDER Mİ?
Takdir edersiniz ki uzun yıllardır pekçok ürüne bel bağlamış ve hiçbirinden sonuç almamış biri olarak endişelerim var.45 kilo fazlam var lidayla bunu başarabilir miyim?
Mutlaka etki gösterir!

Azami kullanım ile "4+1 kutu / 150 gün" 45 Kg.' yi garanti edemiyor olsak da istediğiniz formun yakınına düşeceğinize eminiz. Lida, kilo fazlası çok olan kişilerde daha kararlı bir netice göstermekte.
  #5 (permalink)  
Alt 04-27-2008, 09:09 PM
Guest

gecen yıl lida kullandım ve 12 kilo verdim.bıraktım ve geri aldım şimdi tekrar başladım ama kokuyorum 5.kutum olacak
  #6 (permalink)  
Alt 04-27-2008, 10:47 PM
Guest

İyi akşamlar
Lida yosun kapsülüne başlamayı düşünüyorum fakat bu kapsül hakkında çok fazla bilgim yok.Acaba Lida yosun kapsülünün 1 kutusunda kaç tablet var?1.kutu bittikten sonra hiç ara vermeden 2. kutuya başlamak mı gerekiyor?Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
  #7 (permalink)  
Alt 05-27-2008, 09:14 AM
Administrator

Alıntı:
BeR_BaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi akşamlar
Lida yosun kapsülüne başlamayı düşünüyorum fakat bu kapsül hakkında çok fazla bilgim yok.Acaba Lida yosun kapsülünün 1 kutusunda kaç tablet var?1.kutu bittikten sonra hiç ara vermeden 2. kutuya başlamak mı gerekiyor?Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
1 Kutu içersinde 30 Kapsül bulunmaktadır. 1 aylık küre tekabül etmektedir. 2. kutuya başlamak için ara vermenize gerek yoktur. İyi günler .
  #8 (permalink)  
Alt 06-21-2008, 03:51 AM
Guest

Merhaba,bende lida kapsül kullanıcısıyım 57 kilo ile baslamıstım 49'a kadar indim.boyum 1.65,suan 52-53 kilo arasıyım kapsülü kullanırken farkettiğim birsey var,hazır muhattabını bulmuşken sorayım istedim,Lida kapsülü kullandığımda idrarımda ağır bir koku oluyor.Kapsüle ara verdiğim zaman bu durum geciyor.Yardımcı olursanız sevinirim acaba kullanmamalımıyım?
  #9 (permalink)  
Alt 07-28-2008, 08:58 AM
Administrator

Alıntı:
Zeynep´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,bende lida kapsül kullanıcısıyım 57 kilo ile baslamıstım 49'a kadar indim.boyum 1.65,suan 52-53 kilo arasıyım kapsülü kullanırken farkettiğim birsey var,hazır muhattabını bulmuşken sorayım istedim,Lida kapsülü kullandığımda idrarımda ağır bir koku oluyor.Kapsüle ara verdiğim zaman bu durum geciyor.Yardımcı olursanız sevinirim acaba kullanmamalımıyım?
Lida kullanım dönemlerinde bu durum normaldir. Herhangi bir şekilde sorun yaşatmayacaktır...
  #10 (permalink)  
Alt 07-28-2008, 08:59 AM
Administrator

Guatr hastalarının kesinlikle lida kullanmaması gerekmektedir.

Saygılarımızla

Seçenekler
Stil