Anasayfaya dönmek için tıklayınız! İletişim formuna ulaşmak için tıklayınız! Sipariş sayfasına ulaşmak için tıklayınız! Forum anasayfasına dönmek için tıklayınız!

Geri git   Lida Forum - www.lida.gen.tr > Lida Ürünleri > Lida DaiDaiHua Kapsül > Sorular ve Cevaplar

Sorular ve Cevaplar Lida DaiDaiHua Kapsül hakkında tüm sorularınızı bu bölüm altında yeni konu açarak sorabilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 08-18-2008, 01:58 PM
Administrator

Alıntı:
pinar3579´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm170boy85 kılo 28 yasındayım lida ya bugun basladım yemek duzenım pek yok ogunlu yıyemıyorum artı oturarak calısıyorum fakat eve gıdınce baya hareketlı gecıyor artı haftada 5 gun 1 saat spor yapıyorum lida kullanımında diyet yaparak kullanmayınız yazıyor yazıları okudugumda cogu kısının diyet yaptıgını gordum celıskıde kaldım diyet yapılarak mı kullanılmalı dıyet yapmayarak mı tşr
[FONT="Trebuchet MS"]Lida Yosun Kapsülü kullanan kişilerde kullandıkları dönemlerde rejim yapmalarını tavsiye etmiyoruz . Metabolizmanızı çalıştırarak yağ yakımı sağlanmaktadır. Acıktığınız öğünlerde öğün tüketimi mutlaka yapılmalıdır.

Hafif sporlar yapmanızı tavsiye etmekteyim .[/FONT]
  #12 (permalink)  
Alt 08-18-2008, 08:49 PM
Guest

Standart Ben de kullaniyorum

Bugün 6.günüm neden kilo veremedim anlamadim. dengesiz bir vücüdum var. Gün icinde fazla yiyecek ve icecek tuketip yaklasik kilom 3 kilo artiyorsa sabahtan aksama kadar, ertesi gun o fazla kilomla uyaniyorum, bu durumda hic yememem gerekiyor. kilo 16 gun sonra esim gelicek ve onu farkli karsilamak istiyorum acaba aksam yemegi yemesem hedefime ulasabilirmiyim. sadece 5 kilo 8 kilo vermem gerek .. tesekkurlerr
  #13 (permalink)  
Alt 08-26-2008, 12:56 AM
Guest

merhaba.ben 20 yasındayım.1 kutu lida bitirdim.etkisi süper.şimdi denge için 2. kutuyu söyledim.ama;

16 yasında kalbimin mitral ön kapagında çökme teshisi konuldu.her 10 bayanın 9 unda olan bir durummus.cok önemli bir sorun mu bu lida için?2.kutu tehlikeli olur mu?bir de kelebek resimlisini değil diğer sekilli kutu daha iyi dediler.ondan söyledim.lütfen acele cevap veririseniz sevinirim.
  #14 (permalink)  
Alt 09-01-2008, 09:32 AM
Administrator

Alıntı:
dudunaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba.ben 20 yasındayım.1 kutu lida bitirdim.etkisi süper.şimdi denge için 2. kutuyu söyledim.ama;

16 yasında kalbimin mitral ön kapagında çökme teshisi konuldu.her 10 bayanın 9 unda olan bir durummus.cok önemli bir sorun mu bu lida için?2.kutu tehlikeli olur mu?bir de kelebek resimlisini değil diğer sekilli kutu daha iyi dediler.ondan söyledim.lütfen acele cevap veririseniz sevinirim.
1 Kutuluk kür içerisinde herhangi bir yan etkisine maruz kalmadıysanız herhangi bir şekilde sorun teşkil etmeyecektir . Kutu üzerinde ki Kelebek Figürlü ürünlerin sağ tarafında onay belgeleri mevcuttur.

Seçenekler
Stil