|
|||||||
| Lida ve Ben (Günlük) Lida kullanmaya başladınız ve zayıflıyorsunuz. Mutluluğunuzu bizimle paylaşmak ister misiniz ? O zaman sizi günlük tutmaya bekliyoruz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Değerli site yöneticileri izin verirlerse ara ara zayıflama sürecimi anlatacağım..
evet; bu maili yazarken üçüncü günüme başlamış bulunmaktayım. lida kullanmayı aylar önceden düşünmüştüm. Malum sizlerinde bildiği gibi basında çıkan gerçekliği tartışılır birsürü haberler ve benzeri endişeler, ve uzun araştırmalar ve gözlemler sonucunda nihayetinde başladım. Benim gibi lida kullanmada tereddütleri olanlar mutlaka vardır. Sizlere tavsiyem lida kulanmaya başlamadan önce kalbinizde böbreklerinizde veya tansiyonunuz kısaca bir sağlık probleminizin olmadığında emin olun gidin test yaptırın. Benim herhangi bir sağlık problemim yok. lidaya başladım tabiki yaninda b12 vitamin desteği de kullanıyorum iki günü geride bıraktım kendimi okadar zihinde hissediyorum ki sanki doping yaptırmış gibiyim mesleğim gereği masa başındayım sportif etkinliklerde bulunamıyorum. lidaya başladığım şu günlerde benim aynı zamanda bir inşaat çalışmam var ister inanın ister inanmayın iki gündür inşaatte çalışıyorum durmak bilmiyorum sabahtan gecelere kadar enerjim bitmiyor ertesi günde aynı dinç halimle devam ettim başka zaman olsa bir hafta oram buram ağrır yorgun bitgin düşerdim. iki günde bende nerler değişti 1100 gr zayıflamışım (tartılma şartlarım aynı açkarna, tuvalet, kıyafet, sabah vb. ) 1. gün 3-5 lt su tükettim 2. gün 3 lt su tükettim su tüketimi bence çok önemli sorla su içmiyorum sadece içtiğim suyu çıkarmadan içimiyorum zaten böbreklerimde bir problem olmadığı için içer içmez bir süre sonra altı delik teneke gibi hemen böbreklerime iniyor tuvalete gidiyorum size tavsiyem yanınızda suyunuzu ve tuvaletinizi taşıyın ![]() aşırı terliyorum inşaatte çalışmamın etkisi de var yemek konusunda kahvaltıyı süper yapın. diğer öğünlerde iştahım kapalı ama istersem yiyebiliyorum mesala dün piknikteydim mangaldaki etin kokusu bir geldi benim mide lida falan dinlemedi hemen yedim ama çok yemedim yedikçe acıkmaya başladım ![]() tek problemim uyku problemi yaşıyorum iletişim forumundan sıkıtımı ilettim sağolsunlar kısa süre sonra cebimi aradılar ilgilendiler genel olarak uyku problemimin olabileceği ancak sigara kullanmamdan dolayı nikotinin bunu tetiklediğiini söylediler benim problemin uyuyamak değil sadece gecenin 3 de 4 de uyanmak bir saat kadar tv kitap vs ile ilgilenmek üstüne bir sigara içip yatmak oluyor kusura bakmayın uzun bir yazı oldu.Eminim beni anşayışla karşılayacaksınız benim lida kullanmamda etkili olan kullanan insanların ne yazdığı oldu "bilgi paylaştıkça büyür" eğer bir sağlık probleminiz yoksa küçük de olsa spor yaparak kullanın derim ilerleyen günlerde yazıma günlük şeklinde kısa kısa devam edecem.. unutmuşum başlangıç kilom 95,7 iki gün sonra 94.6 hedef ideal kiloma kavuşunca kadar mutlu kalın ![]() |
|
|||
|
Tekrar Merhabalar;
12.günü geri de bıraktım. başlangıç kilom yukarda belirttiğim gibi 95.7 idi şuan 91.9. tartılma şartlarım yine yukarıda belirttiğim gibi aynı geçen 12 gün içinde neler oldu? ilk günlerdeki uyku problemim ortada kaltı istediğim gibi yemek yiyebiliyorum ama çok değil eskiden 1.5 döner yiyorsam artık tek söylüyorum kısacası çok yiyemiyorum. sadece bir gün bulantı hissettim araba tuttu bunun sebebide kahvaltıyı zayıf yapmıştım ayrıca diğer öğünler neredeyse birşey yemedim sizlere tavsiyem üç öğün yemek sayınızı arttırın amaç çok yemek değil. şu günlerde biraz kabızlık sıkıntım var daha önce olmamıştı. bunu da meyve yiyerek aşacağımı düşünüyorum. ilk günlerde içitiğim su kadar içemedim nedeni soğuk su tüketmiştim. tavsiyem dolap suyundan uzak durun. iki gündür ortalama günlük 2-3 litre su içiyorum yine görüşmek üzere.. mutlu kalın |
|
|||
|
bız arkadasımla beraber 17 gun once lida kullanmaya basladık ama ben kullanmaya basladıktan 5 gunsonra bıraktım cok vazla yan etkısını gordum en buyuk sıkayetımse halsızlık ve uykusuzluk oldu bırde cesıtlı sıtelerde lıdayla ılgılı cok kotu seyler okuduk ve korktum ama arkadasımda hıc bırsey yok ve ıkı kılo verdı ve ben bunu gorunce tekrar basladım bugün ikinci gunüm tekrar halsizlik ve titreme başladı bırde benn beşgün kullanıp biraktıgımda 3 kılo verdıgimi fark ettım ben şimdi lidaya devammı etmeliyim bırakmalimıyım birde piyasadan toplanıp yasaklandıgı dogrumu
|
|
|||
|
Alıntı:
[/FONT] |
|
|||
|
bende 1yıl kadar önce lida kullandım.fakat benim biraz daha farklydı cnkü hapın verdiği tokluk hssinden dolayı günlerce yemek yemediğim sadece suyla beslendiğim oluyordu.
ilk birkac gün normal geçti.sonradan rahatsızlanmaya başladım ama kahvaltı yapmıyordum sporu abartıyordum vs. sonradan rahatsızlandım. karaciğerim etkilenmiş iğneler haplar vs düzeldim. hap gercekten bir mucize,oturduğun yerden kilo veriyorsun(: eger düzgünce kullansaydım belki de hastalanmayacaktım ama kilo verdiğinizi gördükce yemek yememeye başlıyorsunuz daha fazla vermek için aç kalmaya razı oluyorsunuz. şu an taşikardi varmış bende,ara sıra carpıntılarım coğalıyor,kullanmamam gerektiğini biliyorum ama kullanmak istiyorum.cok arada kaldım.. ne yapsam? |
|
|||
|
tekrar merhaba;
uzun zamandır yazamadım yazılarımı takip eden arkadaşlar varsa öldü kaldı mı diye merak etmişlerdir; Allah'a çok şükür yaşıyorum ve de bir problemim yok. belli aralıklarla yazıma devam ediyorum geçen hafta bir yazı yazdım bana göre hem etkileyici hem öğretici hem de yol gösterici bir yazıydı baya da uzun bir yazı usanmadım yazdım. yazımın sonlarına yaklaşmışken. laptopun üzerinedeki fareye elim dukundu ve de yazdığım yazı bir anda silindi. okadar emek çekerek hazırladığım hatta bazı araştırmalarda yapmıştım.Sonra biraz yazdım açıkçası sıkıldım vede yazımı tamamlamadan çıktım. Zaten sonraki günlerde evimi taşıdım tekrar adsl bağlatmak falan biraz zaman aldı işte bugune kadar.. şu sıralar lidayla aram iyi değil taşınma esnasında kutuyu nereye hangi koliye koyduğumu hatırlamıyorum kaybettim. üç gündür kullanmıyorum. zayıflama sürecinden bahsetmek gerekirse. kapsülü kullandığım son hafta sadece bir kilo verdim.yani ilk günlerdeki gibi yoğun kilo verişim yoktu şuan kilom 88.4 kğ ama çok sağlıklı ölçüm olmadı çünkü şartlar tam eşit değildi(giysi içilen su yemek wc...) bu sürecte sadece bir gün şikayetim oldu kahvaltımı yapmama rağmen kalvaltıdan ortalama iki saat sonra tansiyonum düştü 9- 6 olmuş çok su arzuladım ama bulunduğum oratamda su yoktu. ilk fırsatte iki bardak tuzlu ayran üstünede yarım litre su içtim kısa bir süre sonra de normale döndüm. daha sonraki günlerde [FONT=Trebuchet MS]B 12 Folic Vitamin Desteğini bir kaç gün kullanmadım kaslarımın acır gibi ağrır gibi olduğunu hissettim tekrar düzenli bir şekilde kullanmaya başladım.[URL="http://www.lida.gen.tr/citrikrom.php"]Citrikrom Mineral Desteği[/URL] almadığım için bu ürün hakkında çok fazla bir yorum yapamıyacağım ama B 12 Folic Vitamin Desteğini mutlaka alın derim.(başınıza doktor kesildim )[/FONT][FONT=Trebuchet MS]ilk günlerde kabızlık sorum başlamıştı ama meyveyle çözdüm sadece uyku sorunum var (üçgündür B 12 Folic Vitamin Desteği ve kapsül kullanmadığım için iki gündür yok) [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]yetkili arkadaşlara bir kaç sorum olacak:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]B 12 Folic Vitamin Desteğinin zayıflamaya bir etkisinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]yine uyku sorununa olumlu veya olumsuz bir etkisi var mı[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]ayrıca bu vitamin desteğini yoğun ve yorucu iş temposunda çalışan ve de aksine zayıf bir kişin kullanmasında bir sakınca var mıdır?[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]kola sigara kahveyi çok içeen birisiyim engelleyemiyorum bunların zaten kendi başlarına uyku sorunu yaptığını biliyorum lidanın veya vitaminin bunu tetkilediğini düşünüyorum. çözüm ne önerirsiniz[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]son olarak da bu b12 folic kullanımı hakkında biraz geniş bilgi verirseniz iyi olur bir yerde okumuştum vitaminlerin tek başına emilimin gerçekleşmesi zordur[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]gıdalarla emilir falan diye gidiyordu. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]yine görüşmek üzere uykum gedi yatacam uykunun tadını çıkarmam lazım [/FONT]Konu erennnnn tarafından (07-16-2008 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|