Alıntı:
erennnnn´isimli üyeden Alıntı
[FONT=Trebuchet MS] yetkili arkadaşlara bir kaç sorum olacak:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS] B 12 Folic Vitamin Desteğinin zayıflamaya bir etkisinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]yine uyku sorununa olumlu veya olumsuz bir etkisi var mı[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]ayrıca bu vitamin desteğini yoğun ve yorucu iş temposunda çalışan ve de aksine zayıf bir kişin kullanmasında bir sakınca var mıdır?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]kola sigara kahveyi çok içeen birisiyim engelleyemiyorum bunların zaten kendi başlarına uyku sorunu yaptığını biliyorum lidanın veya vitaminin bunu tetkilediğini düşünüyorum. çözüm ne önerirsiniz[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]son olarak da bu b12 folic kullanımı hakkında biraz geniş bilgi verirseniz iyi olur bir yerde okumuştum vitaminlerin tek başına emilimin gerçekleşmesi zordur[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]gıdalarla emilir falan diye gidiyordu. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]yine görüşmek üzere uykum gedi yatacam uykunun tadını çıkarmam lazım  [/FONT]
|
[FONT="Trebuchet MS"]B 12 Folic Vitamin Desteğinin zayıflamaya etkisi bulunmamaktadır .
Bitkisel bir ürün olduğundan dolayı sağlığınız için herhangi bir şekilde olumsuz etki sağlamaz.
Kafein ve nikotin Lida Yosun Kapsülü kullandığınız dönemlerde uykusuz sorunu yapmaktadır .
B 12 Folic Vitamin Desteği sinir hücrelerinin ve kırmızı kan hücrelerinin sağlıklı kalmasına yardım eder.[/FONT]