Anasayfaya dönmek için tıklayınız! İletişim formuna ulaşmak için tıklayınız! Sipariş sayfasına ulaşmak için tıklayınız! Forum anasayfasına dönmek için tıklayınız!

Geri git   Lida Forum - www.lida.gen.tr > Lida Ürünleri > Lida ve Ben (Günlük)

Lida ve Ben (Günlük) Lida kullanmaya başladınız ve zayıflıyorsunuz. Mutluluğunuzu bizimle paylaşmak ister misiniz ? O zaman sizi günlük tutmaya bekliyoruz...

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 07-16-2008, 08:47 AM
Administrator

Alıntı:
erennnnn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[FONT=Trebuchet MS]yetkili arkadaşlara bir kaç sorum olacak:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]B 12 Folic Vitamin Desteğinin zayıflamaya bir etkisinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]yine uyku sorununa olumlu veya olumsuz bir etkisi var mı[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]ayrıca bu vitamin desteğini yoğun ve yorucu iş temposunda çalışan ve de aksine zayıf bir kişin kullanmasında bir sakınca var mıdır?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]kola sigara kahveyi çok içeen birisiyim engelleyemiyorum bunların zaten kendi başlarına uyku sorunu yaptığını biliyorum lidanın veya vitaminin bunu tetkilediğini düşünüyorum. çözüm ne önerirsiniz[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]son olarak da bu b12 folic kullanımı hakkında biraz geniş bilgi verirseniz iyi olur bir yerde okumuştum vitaminlerin tek başına emilimin gerçekleşmesi zordur[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]gıdalarla emilir falan diye gidiyordu. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]yine görüşmek üzere uykum gedi yatacam uykunun tadını çıkarmam lazım[/FONT]
[FONT="Trebuchet MS"]B 12 Folic Vitamin Desteğinin zayıflamaya etkisi bulunmamaktadır .
Bitkisel bir ürün olduğundan dolayı sağlığınız için herhangi bir şekilde olumsuz etki sağlamaz.
Kafein ve nikotin Lida Yosun Kapsülü kullandığınız dönemlerde uykusuz sorunu yapmaktadır .
B 12 Folic Vitamin Desteği sinir hücrelerinin ve kırmızı kan hücrelerinin sağlıklı kalmasına yardım eder.[/FONT]
  #12 (permalink)  
Alt 07-24-2008, 11:57 AM
Administrator

Alıntı:
erdeng´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bu mucize ilacı yeni kullanmaya başladım, 3. günüm, kahvaltımı ediyor, günde 9-10 bardak su içiyorum, ben bu ilacı kullanmadan önce günde 2 bardak su içerdim... idrar rengim bile normale döndü , ayrıca gidip tartılmıyorum, 1 kutu bittiğinde gidip toptan tartılmak istiyorum, benim de sorum şu arada sırada Diş ağrısı çekiyorum, bu yüzden ağrı kesici kullanmam gerekiyor, kullandığım ağrı kesici Apranax Ford ((500 Mg) bir sakıncası olup olmadığını sormak istedim...
Lida Kapsülü almadan yada aldıktan sonra en az 2 saat aralık bırakarak ağrı kesicinizi kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla

Seçenekler
Stil