|
|||||||
| Lida DaiDaiHua Kapsül Lida Kapsül hakkında bilmeniz gereken herşey! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
geçen yıl yaklaşık olarak 2 kutu kullandım yanı 60 gün 73 kg dan 60 kadar düştüm 168 boyundayım yanı ideal kilomdu biraz minyon tiplı olmustum. kıyafetlerin bol gelmesi çok güzel bi duyguydu.herkes nasıl olduda bu kadar kısa sürede zayıfladımı soruyodu.basında çıkan haberler ve eczaneden toplatıldıgı bidaha piyasaya sürülmeyecegini ögrenınce çok üzüldüm.lidaya benzer diye bi kaç ürün daha denedim fakat 1 yerine 3 ögünde ilaçları takip etmek çok zor ve midem dayanamadı en önemli bırakma sebebimde 2 kilo almıs olmamdı yanı faydası olmamıstı.yaklasıl 1 yıl geçtı tabiki bu sürede 15 kilo aldım .siparisini verdim lidanın bugün yarın gelir haftalık bilgi verecegim sizlere umarım kıyafetler yeniden bol gelir mutlu günler
![]() |
|
|||
|
ben uykuya fazla düşkün biriyim şu sıralarda evdeyim lidayı illaki sabah mı alammız şart uykumda düzensizlik var bazen 12 kadar uyurum bazen 6 da uyanır kalktımız an almamızın bi sakıncası olurmu ve gündüz uykuları öğlen ve saat 18 civarı uyusak bi sakıncası olurmı kilo kaybı sırasında?
|
|
|||
|
arkadaslar ben kullanıyorum ve gercekten cok etkili.uykusuzluk yapıyor evet.sorum su: kalp kapakcığında çökmem var.ama bu her 10 bayandan 9 unda rastlanan bir durummuş.rahatsız da etmiyor.bu kalp rahatsızlığına girer mi?etkisi var mı?1 kutu bitti.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|